We Are Pioneers Magazine
Heb jij ook behoefte aan positiviteit?
Dat is mooi want We Are Pioneers Magazine staat er bol van! Half oktober kan de eerste editie op jouw deurmat vallen.
Crowdfunding
Je kan naast het magazine ook toffe
We Are Pioneers merchandise bestellen! Heb je een bedrijf of ben je zzp-er? Plaats dan een advertentie of laat een advertorial maken en laat zien dat je ons steunt!
Schaf nu de eerste editie aan!
Meer info vind je hier:
Het magazine
Er gebeurt veel op dit moment en het lijkt wel of alles aan verandering onderhevig is. Veel van wat we voorheen normaal vonden wordt nu betiteld als niet normaal. Om in al die veranderingen het zonnetje te blijven zien is er nu We Are Pioneers magazine. Een magazine waarin positiviteit leidend is. Met de kennis van het verleden en onze poten in het heden kijken we vol enthousiasme en vertrouwen in een mooiere wereld naar de toekomst. Naar de pioniers die de toekomst zoals wij die wensen vorm geven.
Wij nodigen je uit voor een toekomst gebaseerd op liefde, vrijheid en je raadt het al… positiviteit. Ga je met ons mee?
Achter de schermen zijn we druk bezig.
We zijn keihard aan het werk met het realiseren van het allereerste We Are Pioneers Magazine, het magazine waarin wij gaan laten zien hoe mooi de toekomst gaat worden. Een glossy magazine met inspirerende interviews en gesprekken met de pioniers van nu, mensen die al bezig zijn met bijzondere en hartverwarmende initiatieven op de wereld mooier te maken. Daarnaast bieden we columns, verrassende acties, humor en inzichten die ook in jouw leven van toegevoegde waarde zullen zijn. Wat dacht je van een groot interview met Olaf Weller de initiatiefnemer van Keuze Vrij Bij Mij, een persoonlijk verhaal van Vilna van Betten, de schrijfster van de bestseller "Heel" over het zelfhelend vermogen van het lichaam of een column van huisarts Jan Vingerhoets?
Of ben je meer geïnteresseerd in Nikos de zanger van The Wanderer die mensen diep in hun hart raakt met hun gevoelige muziek, of in Eefje en Mariëlle die een school zijn begonnen buiten het systeem en elke dag met de kinderen het bos in gaan? Naast dit alles vertellen we persoonlijke verhalen van vernieuwende ondernemers maar ook van mensen zoals jij en ik en besteden we ook nog aandacht aan de alternatieve munt de Florijn, spiritualiteit, inspirerende teksten en hebben we zelfs een aantal pagina's speciaal voor kinderen. Dat is echter nog niet alles. Wat we nog meer hebben dat zie jij straks wanneer jij de eerste editie in je handen hebt. Wij vertrouwen erop dat jij daar blij van wordt…
Langzamerhand begint bij steeds meer mensen het idee te ontstaan dat zoals onze samenleving nu is, niet is hoe we het graag zouden willen zien.
Wij willen een toekomst die het beste is voor onszelf, onze kinderen en hun kinderen.

Daarom gaan wij het anders doen. De goede dingen uit de huidige samenleving zullen we meenemen. Daarnaast zullen we ons op nieuwe wegen begeven, nieuwe paden inslaan. Wij zullen andere manieren bedenken die eerlijker, vruchtvoller en bevredigender zijn. Kortom manieren waar wij blij en gelukkig van worden.

We laten woorden als macht, winst, controle en beperkingen los. Net als uitspraken als: "Zo doen wij dat altijd" en "Zo hoort dat". We gaan terug naar vrijheid, gevoel, menselijkheid, eerlijkheid en vertrouwen. Terug naar gezond verstand, oude kennis, intuïtie en de natuur in plaats van extreme technologische ontwikkeling, kunstmatige intelligentie en enkel vertrouwen hebben in overheden en (vaak gesponsorde) wetenschappelijke onderzoeken.

Zoals het nu gaat kan het niet meer. Daarom zijn wij op weg naar een nieuw territorium waar wij onze nieuwe samenleving gaan vestigen. Wij geloven dat die samenleving zo aantrekkelijk is, dat er steeds meer mensen zullen volgen. Net zo lang totdat dat de enige samenleving is. Mensen zullen voelen dat die nieuwe samenleving de toekomst is. De toekomst waar ze in kunnen geloven, waarin ze kunnen bijdragen en waarin ze vrij zijn. De toekomst waar ze naar verlangen.
Veel mensen lezen Watt, wanneer ze het logo zien. De dubbele t die mensen lezen is echter het "pi" teken. De fonetische “pi" staat voor het wiskundige getal pi (3,141592653…) dat oneindig is, niet te stoppen. Pi is medebepalend voor de omtrek van een cirkel. De cirkel staat voor de aarde en voor de pioniers. Wanneer wij onze armen ineenslaan dan vormen wij ook een cirkel. Een niet te breken cirkel die oneindig groot is en steeds groter wordt. Wij zijn niet te stoppen.
Het maakt eigenlijk niet uit hoe je ons logo leest.
We
Are
Pioneers
We are pioneers, wij zijn pioniers.
Ons logo zorgt er juist voor dat mensen nieuwsgierig worden en er meer over willen weten, dat ze vragen gaan stellen. Dat is dan een aanleiding om mensen te vertellen over de pioniers en hun visie op de toekomst op basis van liefde, vrijheid, natuur, gezondheid en positiviteit. Zodat steeds meer mensen enthousiast worden en ook pionier willen zijn. En ze zijn welkom. Iedereen is welkom want samen zijn wij pi, oneindig groot. Wij zijn pioniers. We are Pioneers.


Wat kun je verwachten van het magazine?
Positiviteit

Hoofddoel van We Are Pioneers magazine is het brengenvan positiviteit in tijden van verandering.
De toekomst

Alternatieven voor o.a. zorg, scholing en het financiële systeem.
Pioniers

Inzicht in de visie en de ervaringen van pioniers, op welk gebied dan ook.
Inspiratie

Inspirerende verhalen en gebeurtenissen.
Spiritualiteit

Er is zoveel meer tussen hemel en aarde. Wij lichten een tipje van de sluier op.
Voeding & gezondheid
Hoe jij het beste voor een gezond lichaam en een gezonde geest zorgt.
Keuzevrije ondernemers
Blik op mensen die zonder voorwaarden willen ondernemen.
Out of the Box

Niet alles hoeft te gaan zoals we het altijd hebben gedaan.
Wil jij niets missen van de pioniers?
Wij sturen niet vaak een update van wat we aan het doen zijn, maar als we die sturen dan zul je er zeker blij van worden.
Laat hieronder je email achter.
Jij kunt meedoen
We zoeken mede-pioniers
We are Pioneers Magazine is een magazine vóór maar ook dóór pioniers. En daar kun jij er één van zijn. Heb jij kwaliteiten die ons team kunnen versterken? Ben je bijvoorbeeld een regelaar of pragmatisch, heb je ervaring met redactiewerk of kun je schrijven, redigeren, research doen, fotograferen, illustreren, fondsen werven, Social Media beheren, interviewen en/of interviews uitwerken, de mailbox in de gaten houden, heb je juridische kennis of ervaring of is er een andere taak die jou op het lijf geschreven is?

Wil je onderdeel worden van ons team en meehelpen aan een positief geluid in veranderende tijden, dan is dit het moment om te reageren. Stuur een mail naar happy@wearepioneers.nl met als onderwerp 'Talent', of meld je hiernaast aan. Vermeld wat je wil doen en wat je eventuele ervaring daarin is. Je hoort snel van ons!
Heb jij interessante input?
We zijn al met hele toffe content bezig, maar we zijn ook benieuwd naar jouw input! Dat mag van alles zijn. Heb je een mooi verhaal, een ontroerend gedicht, een mooie foto, een moodboard waar je blij van wordt, heb je een fantastische website ontdekt die iedereen zou moeten bekijken.

Ken je een fantastisch initiatief, een inspirerende plek, een pionier die bijzondere dingen doet, heb je een eigen manier om positief te blijven of ken je iemand met een prachtig verhaal waar je inspiratie uit haalt? Deel dit dan met ons en wie weet komt het in het magazine te staan. Stuur een mail naar happy@wearepioneers.nl met als onderwerp 'Content', of reageer hiernaast. Wij kijken uit naar je reactie!

Wil je pionieren en heb je input? Stuur dan alsjeblieft twee aparte berichtjes zodat alles bij de juiste persoon terechtkomt. Dank je wel!
Doneren
Wil jij meehelpen met het verspreiden van positiviteit? Steun ons dan door een donatie te doen. Wij maken er wat moois van! Binnenkort beginnen wij een crowdfundactie met mooie merchandise en natuurlijk een pre-sale van de eerste editie. Wil jij ons nu al financieel ondersteunen dan kan dat door hieronder een donatie te doen.
Help ons groeien om iets moois te maken
Dank je wel
Voor ondernemers
Ben of ken je een ondernemer die ook positiviteit verspreidt of wilt verspreiden? Dan kun je je bij ons laten zien met een advertentie of advertorial.

Neem contact met ons op via happy@wearepioneers.nl met als onderwerp: 'adverteren', of vul het formulier hieronder in.
Ik wil adverteren
Onze pioniers
Wij werken allemaal mee aan We Are Pioneers magazine.
Sta jij hier straks ook tussen?
Bjorne Willemsen
Eindredacteur &
Initiatiefnemer

Ik word blij van mijn zoon, menselijke interactie, reizen, eten, (gezond) koken, het maken van media die mensen raakt, muziek, zomaar een andere weg inslaan, het rijden over losliggende klinkers, mijn ochtendritueel, de zon op mijn huid, met blote voeten in zand of gras lopen, fluitende of neuriënde mensen, ...
Anouk Muller
Grafisch vormgever & Initiatiefnemer

Ik word blij van mijn gezin, de lieve en bijzondere mensen om mij heen, een prachtige wandeling in de natuur, bijzondere mensen leren kennen, vrijheid, dansen, mooie dingen bedenken en creëren, ondernemen, lekker en gezond eten, op de bonnefooi op avontuur met ons campertje, en als ik iets kan combineren van bovenstaande zal ik het zeker niet laten!
Simon Wijers
Webdesigner &
Initiatiefnemer

Ik word blij van alles dat met creativiteit te maken heeft, het maken van abstracte digital art, websites ontwerpen, het fotograferen van mooie landschappen, reis video's maken, nieuwe plekken ontdekken, de wereld zien, diepgaande gesprekken hebben, muziek, feestjes, mijn neefjes en nichtjes.
Judith Huls
Communicatie &
redactie

Waar ik mijn geluk uit haal zijn de kleine dingen in het leven zoals de zon die schijnt, een heerlijk etentje met leuke mensen om me heen, veel muziek draaien, goede gesprekken met gelijkgestemden maar het meest geniet ik van de lach van mijn zoon. Er is niks mooiers dan een kind gelukkig te zien.
Tanja van Vlaanderen
Schrijfster

Ik word blij van mensen die vanuit hun hart leven en dichtbij zichzelf blijven, een zelf geplukt bosje bloemen, dansen, een duik in zee, reizen, een gezonde, biologische salade, de geur van de lente, yoga, meditatie, de zon op mijn bol, lopen op blote voeten, livemuziek, kinderen die spelen, verrassingen, een autoritje, de natuur, zelfgemaakte schoonheidsproducten, verse sapjes, mooie gesprekken met (on)bekenden, wandelen en alles wat te maken heeft met spiritualiteit.
I am Leid
Schrijfster


Mijn vuur brandt fel wanneer ik leef met een open hart, en mij verbindt met mijn passie en plezier.
De natuur en stilte geven me lucht en ruimte om te kunnen expanderen en transformeren.
Muziek en dansen zijn mijn medicijn; ze geven me kracht en ze gronden mij.
Mijn vrouwelijke intuïtie en gevoel leiden mij naar vrijheid en de mooiste avonturen.
Dit alles maakt dat ik me licht, blij en gelukkig voel.
Mark Kamphuis
Fotograaf


Waar word ik echt blij van: heel cliché maar het gevoel van onvoorwaardelijke liefde wanneer onze oudste dochter haar armen om m'n nek slaat of als onze jongste lacht van oor tot als ik binnenkom. Dan stroomt het hart over - niet te onderdrukken. Eva is 2,5 en Puk 6 maanden (je hebt nooit een baby gezien die meer lacht, als zij). Zo puur en oprecht, ik wou dat ik zelf dat nooit was verloren.
Geneviève Roeffen
Redactie


Ik word blij van mijn lieve man met zijn gekke grapjes en van mijn kinderen. Alle drie uniek en krachtig op hun eigen manier. Zij geven mij levenslessen van onvoorwaardelijke liefde, geduld en vertrouwen.
Van dansen, muziek en festivals. Van hakkûh met duizenden mensen. Van een verse bos bloemen en de geur van pas gewassen was, beauty producten of een schoonheidsbehandeling. Van het coachen van zwangere vrouwen en hun (geboorte)partner. Van kleine baby knuistjes, en zachte, rimpelige babyvoetjes. Van gedichten, gedachten en schrijfsels. "blauwe regen". Van de wind in mijn haren, mijn voeten in het zand, en zee in mijn zicht. Van prachtige beelden om te zien en te fotograferen (met name geboortes). Van mijn eigen Black Beauty. En ik word héél blij van een lekker bordje makan; gadogado, loempia's en saté, want food is life. Van gekke printjes, van lachen tot je buikpijn hebt en van "stille wateren."
Wim Wennekes
DTP-er en ICT-er

Ik word blij van mooie mensen om mij heen. Mensen die mij echt willen leren kennen, een mooi glas rode wijn waar ik in alle rust van mag genieten. Van een heerlijke gezonde biologische maaltijd die mijn smaakpapillen in vervoering brengen. De weldadige rust die ik mag ervaren wanneer ik een fijne fietstocht op mijn racefiets heb gemaakt, een wandeling in het bos samen met mijn lieve vriendin en onze Border Collie. Een goed boek die mij in een andere wereld of tijd brengt, een prachtige Science Fiction film die mij naar onbekende werelden voert. En de gezinnen van mijn kinderen zien opgroeien en hoe zij hun toekomst vorm gaan geven.Guus Toussaint
Redactie

Ik ga graag naar mijn werk, een bijbaan in een potplantenkwekerij. Lekker tussen de planten of helpen in onze moestuin. Een dagje vrij, het vinden van die ene mug, als de kat gezellig bij me komt liggen, een interessant debat volgen tijdens het gamen, een voorstelling bezoeken met mijn oma..
Blij word ook ik van samen zijn met gelijkgestemden.
Zo vind ik het sfeertje bij bijeenkomsten met gelijkgestemden vaak top! En natuurlijk word ik ook blij van het idee om onderdeel te mogen zijn van dit project!
Britt Ditmar
Redactie

Ik word ontzettend gelukkig van het pad dat ik jaren terug ben gaan bewandelen.
Eindelijk het juiste pad waarbij alles klopt en op zijn plek valt.
Ik kan intens gelukkig worden van mijn kinderen, sporten in de buitenlucht, schilderen en creatief bezig zijn. Mensen die uit hun hart leven die stralen boven de menigte uit en daar word ik ook zo blij van.
Veelgestelde vragen
Hoe vaak komt het tijdschrift uit?
Als eerste een keer per kwartaal maar we streven ernaar om snel maandelijks positiviteit te gaan verspreiden.
Hoe kan ik meewerken?
Super tof dat je wilt helpen! Vul het formulier hierboven in.
Voor wie is het magazine bedoeld?
Voor iedereen die uitkijkt naar een mooiere toekomst. We behandelen elke keer zeer afwisselende onderwerpen dus wij denken dat er altijd wel iets bij zit waar jij blij van wordt.
Contact
happy@wearepioneers.nl
Voel je vrij om ons een bericht te sturen.
Juist door te connecten kan er iets moois ontstaan!
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
We zijn zojuist begonnen met een crowdfundactie waarbij jij jezelf kunt verzekeren van een exemplaar van de eerste editie.
Dat kan!
Wij begrijpen dat ook jij We Are Pioneers op jouw deurmat, in jouw handen of op jouw (salon)tafel wilt.