We leven in een bijzondere tijd waarin veel gebeurt op alle vlakken. Op deze pagina lees je hoe we elkaar kunnen helpen.
Dat kan namelijk op meerdere manieren. Lees snel verder!
Welkom ondernemer
Als ondernemer met een andere visie kan het moeilijk zijn om zichtbaar te worden zonder gelijk een stempel te krijgen.
Het vinden van mensen die blij worden van jouw service, dienst of product is dan nog moeilijker dan het normaal al is. Want hoe vind je de mensen die jouw visie delen? Hoe vind je de mensen die juist jouw service, dienst of product willen, niet alleen vanwege de kwaliteit ervan maar juist ook vanwege jouw andere visie?
Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder. We Are Pioneers Magazine zou namelijk voor jou een uitkomst kunnen zijn voor bovenstaande situatie.
Wij zien de huidige situatie als volgt:
We zijn op weg naar een veel mooiere wereld op basis van liefde, vrijheid en vertrouwen. Er ligt echter een vieze dikke modderstroom op onze route naar die nieuwe wereld en we moeten met z'n allen over of door die modderstroom om in die mooiere wereld aan te komen. Er zijn al mensen die aan de overkant zijn en er hangt hier en daar al een touwbrug. Aan de voet van die bruggen ligt We Are Pioneers Magazine.

We Are Pioneers Magazine laat zien hoe mooi het aan de andere kant is en daarmee willen wij mensen uitnodigen om ook de brug over te gaan, die dikke modderstroom achter zich te laten en zich in te zetten om die mooie wereld vorm te geven. Ieder vanuit zijn eigen kracht, passie en expertise.

Ik denk dat jij door de keuzes die je hebt gemaakt al over de brug bent en doet wat jij wilt doen, wat jij moet doen. Dat jij die mooie wereld al vorm aan het geven bent. Dank je wel daarvoor! Wanneer jij jezelf en wat jij aan het doen bent en vooral ook wat je kunt betekenen voor andere mensen, wilt laten zien, dan is We Are Pioneers Magazine de manier om dat te doen.
We Are Pioneers Magazine is het magazine voor positiviteit.
Wij laten zien hoe mooi de wereld gaat worden. Er zijn al zoveel mensen met bijzondere en inspirerende initiatieven bezig en die Pioniers laten wij zien. Wij laten hen vertellen over hun passie, over hun drive, over hun droom en hoe zij die droom aan het realiseren zijn. Wij willen mensen raken, verbinden, aan het denken zetten en helpen groeien en hen op die manier vertrouwen schenken in de toekomst. Jij kunt daar met jouw onderneming een onderdeel van zijn.
Hoe kun je daar een onderdeel van zijn?
Hoe kun je daar een onderdeel van zijn?
Advertentie
Natuurlijk kun je ook een advertentie plaatsen in We Are Pioneers Magazine. We bieden verschillende maten aan tegen aantrekkelijke prijzen zodat elke ondernemer of zzp-er de mogelijkheid heeft om zich te laten zien.

Wanneer je een advertentie over een hele pagina plaatst, ontvang jij een aantal exemplaren van het magazine waarmee jij vervolgens jouw personeelsleden, leveranciers, afnemers of klanten blij kunt maken. Of geef je ze weg aan jouw familieleden, vrienden of buren? Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten.
Als eerste kun je een advertorial laten maken. Wanneer je hiervoor kiest dan komt een schrijver van We Are Pioneers Magazine, samen met een fotograaf, naar jou toe en gaat in een gesprek op zoek naar de positiviteit binnen jouw onderneming. Ondertussen maakt de fotograaf passend beeldmateriaal.

Vervolgens wordt deze input samengevoegd tot een mooi en pakkend verhaal dat naar jouw wens kan worden geplaatst op een hele of zelfs twee hele pagina's. Hierboven zal dan klein "advertorial" geplaatst worden. Verder heeft de advertorial dezelfde look en feel als alle andere artikelen in We Are Pioneers Magazine. Ook bij een advertorial ontvang jij een aantal magazines om weg te geven aan mensen in jouw eigen netwerk, zodat zij ook kunnen zien en lezen over de positiviteit binnen jouw onderneming!
Advertorial
Waarom adverteren in We Are Pioneers Magazine?
 • Wij richten ons op positiviteit.
  Door onze focus op positiviteit trekken we mensen aan die zich ook op positiviteit richten.
 • Grote keus in formaat
  Op deze manier is er voor elke onderneming een formaat dat past bij het beschikbare budget.
 • We Are Pioneers Magazine is om te bewaren.
  Mensen zullen het magazine regelmatig opnieuw lezen. Jij bent dus steeds opnieuw zichtbaar.
 • Aantrekkelijke prijzen
  Onze prijzen zijn zeer bescheiden.
 • Wij zijn aan het bouwen aan een community gericht op positiviteit
  Jouw onderneming wordt daar ook een onderdeel van.
 • Onze doelgroep staat open voor andere ideeën en andere initiatieven
  Zij durven andere wegen in te slaan en iets nieuws te proberen.
Natuurlijk kun je ook enkel een exemplaar van de eerste editie van We Are Pioneers Magazine bestellen plus daarbij items uit het ruime aanbod van onze prachtige merchandise!
Natuurlijk kun je ook enkel een exemplaar van de eerste editie van We Are Pioneers Magazine bestellen plus daarbij items uit het ruime aanbod van onze prachtige merchandise!
Waar je ook voor kiest, met elke aankoop steun je ons liefdevolle initiatief. Dankzij jouw steun kunnen wij meer positiviteit brengen en daarmee maken wij de wereld mooier en de mensen blijer. Dat is precies wat we nodig hebben in de wereld!

Dank je wel!
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS
WE ARE PIONEERS