Wij introduceren
De Pioneers Club van Pi!
Je kunt deze club vergelijken met een ‘ouderwetse’ Club van 100, die veel amateursportverenigingen hebben. Wanneer je lid wordt van de Pioneers Club van Pi, dan komt jouw naam een jaar lang (dus vier edities) op een mooie plaquette in het magazine en op onze website. Hiermee laat je zien dat je We Are Pioneers een warm hart toedraagt. Je kunt dit zowel als particulier als ondernemer doen. Bij ondernemers zullen we ook de dienst(en) die je levert en de contactgegevens vermelden.

Wij vragen aan onze lezers om al deze ondernemers als hun preferred suppliers (preferente aanbieders) te beschouwen en dus deze ondernemers als eerste te benaderen wanneer ze een bepaalde dienst of product nodig hebben. Alle medewerkers van We Are Pioneers (zoals jullie weten zijn dat allemaal vrijwilligers) krijgen ook een plaquette.
Wat is de Pioneers Club van Pi?
Wij zien ernaar uit om jou te verwelkomen als member van de Pioneers Club van Pi!
Met de support die we hiermee aantrekken willen we ervoor zorgen dat we wat meer vet op de botten krijgen, daarmee de bestaanszekerheid van We Are Pioneers Magazine waarborgen en het magazine en de organisatie naar een volgende fase brengen.

Lid worden van de Pioneers Club van Pi kan door de link onderaan deze pagina te volgen en minimaal € 314 over te maken. Dat betekent dat jij voor € 78,50 per editie zichtbaar bent in We Are Pioneers Magazine alsmede een jaar lang op onze website. Ook sturen wij jou een mooi logo toe waarmee jij op jóuw website, social media en in jouw communicatie kunt laten zien dat jij lid bent van de Pioneers Club van Pi! Natuurlijk zit een abonnement op het fysieke magazine bij het lidmaatschap inbegrepen. Daarnaast gaan wij bedenken in welke vorm we vraag en aanbod verder bij elkaar kunnen brengen.
Sluit je ook aan!
Scan de QR-code of klik op onderstaande knop
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar Jan Peter:
promo@wearepioneers.nl