Een selectie van onze artikelen nu ook online!

We Are Pioneers is een fysiek magazine dat je in je handen kan houden en waarmee je lekker op de bank duikt. We willen je natuurlijk wel de gelegenheid bieden kennis met ons te maken! Daarom hebben we een aantal van onze inspirerende artikelen online gezet.

Na jaren een bril gedragen te hebben, was Karin Hogenboom er eigenlijk wel klaar mee. Van haar ogen laten laseren deinsde ze terug en toen herontdekte ze in 2008 het boek ‘Zien zonder bril’. Ze volgde een cursus en verbeterde haar zicht. Enthousiast begon ze twee jaar later onder de naam ‘VolZicht’ met het overbrengen van haar opgedane kennis en ervaringen. Voeding is hierbij een belangrijke pijler. “Ik wilde iedereen laten weten dat er op z’n minst een alternatief is voor het dragen van een bril of lenzen.”
Zóveel pioniers ontwikkelen as we speak zóveel nieuwe producten en diensten dat daar makkelijk nog tientallen edities van We Are Pioneers Magazine aan gewijd kunnen worden. Henk Pannekoek is eigenlijk een pionier avant la letre: hij onderzoekt al bijna 25 jaar de bijzondere mogelijkheden van schelpkalk, waarmee niet alleen water en lucht gezuiverd en verrijkt kunnen worden, maar dat ook de effecten van schadelijke straling neutraliseert. Al die tijd al luidt zijn moto: ‘een steentje bijdragen aan het creëren van een duurzame en vitale wereld’. Dat steentje zijn er intussen vrachtladingen vol!
Maak je eigen pittige immuunbooster
‘Ik ga toch nooit bij je weg’
‘Wij laten mensen zien dat ze een keuze hebben’
'Dit is de tijd om onszelf te laten zien'
Dat is mooi, want We Are Pioneers Magazine staat er bol van! Neem een abonnement of bestel 1 of meer losse edities!
Is onze positiviteit echt iets voor jou?